Tekstit

Rakkaus

Kuva
Heipsun taas! ❤️ Ihanaa lauantaita kaikille! Kuten otsikosta huomaa, tänään pääsette lukemaan minun ajatuksia ja kokemuksia rakkaudesta.

Rakkaus. Mitä se on?

Läheisyyttä, huolenpitoa, itkua, välittämistä, halaamista, onnellisuutta, sydänsuruja, raivareita, pusuja, kyyneliä, perhosia vatsassa..., mutta ennen kaikkea, rakastamista.
Rakkaus on aihe, josta rakastan puhua, kirjoittaa, mitä vaan. Vaikka rakkaus ei aina olekaan sitä kuuluisaa ruusuilla tanssimista, niin kun se oikea osuu kohdalle, niin kyllä se välillä on. Tänään kerron teille mun sekä hyvät, että huonot kokemukset rakkauteen liittyen.
Hyviä kokemuksia rakkaudesta? 
Moni varmaan tietääkin, että olen parisuhteessa. Minä ja poikaystäväni olemme seurustelleet pian kaksi vuotta ja asumme yhdessä. Voin suoraan sanoa, että rakastan häntä. Meidän suhteemme osin minulla on rakkaudesta hyviä kokemuksia. Hyvillä mielin voin kertoa, että meillä menee tosi hyvin. Olen onnellinen, että olen löytänyt elämääni ihmisen, joka on yhtä aikaa par…

18 elämänohjetta

Kuva
Heipsun taas! ❤️ Tänään on aivan veto pois. Flunssa, kuumetta ja vielä silmätulehdus molemmissa silmissä... Olo on heikko ja silmät rähmässä, mutta ei anneta sen haitata?
Let’s start.

Nyt vietetään tätä vuotta, että nautin kavereiden 18v synttäreistä melkeinpä joka viikko. Siitä inspiroituneena ajattelin tänään jutskailla teille siitä, mitä minä olen oppinut kahdeksantoista vuoden aikana elämästä.
Siispä, kerron teille nyt minun 18 elämänohjetta !
1. Anna ja pyydä anteeksi. 2. Anna toinen mahdollisuus.


3. Nauti elämästä täysillä. 4. Uskalla haastaa itsesi ja kokeilla uutta. 5. Tutustu uusiin ihmisiin. 6. Ihastu, rakastu, rakasta. 7. Löydät aikaa kaikelle mistä oikeasti välität.


8. Älä anna muiden mielipiteiden vaikuttaa liikaa. 9. Sano kiitos.  10. Opiskele & opiskele & opiskele. 11. Matkustele. Näe ja koe uutta!


12. Älä luovuta. Oli mikä tahansa, niin sinä pystyt, riität ja joskus vielä jaksat.


13. Nuku yön yli surujen ja suurien päätösten aikana. 14. Pidä huolta itsestäsi, keh…

Mikä musta tulee isona?

Kuva
Heipsun taas! ❤️

Ihanaa päästä taas kirjoittelemaan. Hauskaa tässä on se, että juuri tänään kirjoitin terveystiedon ylppärikokeen ja sitä ennen olen kirjoittanut kirjoittanut ja kirjoittanut muistiinpanoja ja muistilappuja kokeeseen harjoitteluksi. Mutta blogin kirjoittaminen käy aina! Nyt on siis terveystiedon kirjoitukset ohi - miten meni? Nooo voisin luulla, että ihan hyvin. Toivotaan parasta ja pelätään pahinta! Heti huomaa postausaiheita hyppivän päähän kun stressitaso laskee, jee! :)
Ensi viikko onkin sitten koeviikko... Kokeet minulla on psykasta, englannista, ruotsista ja historiasta. Vielä kun vähän jaksaisi lukea koeviikonkin kokeisiin niin päästäisi käsiksi helpompaan arkeen. Arkeen ILMAN yo-kirjoituksia, koeviikkoa, normaalia huonompia yöunia, extra suurta stressin määrää ja lukemista. Voin keskittyä taas paremmin asioihin mistä tykkään ja antaa aikaa kaikelle muullekin tärkeälle kun koululle! Kaverit elettäiskö taas muullekin kun lukemiselle?

Mutta hei, mennäänkö päivän a…

Anna aikaa itsellesi!

Kuva
Heipsun taas! ❤ Heti alkuun pyydän anteeksi hiljaisuuttani. Ensi torstaina on mun ensimmäiset kirjoitukset (terveystieto), joten energia ja aika on mennyt lukemiseen, niin olen blogin puolella ollut hiljaisempi.

Minulla itselläni on ollut nyt vaikeaa. Stressaan, pelkään, ahdistun, enkä jaksa. Kirjoitukset on tulossa ja koulussa on rankkaa. Tällä hetkellä yritän piristää itseäni ja sulkea huonot jutut pois mielestäni. Tänään kerron asioita, joita itse teen, kun tarvitsen aikaa rauhoittua ja rentoutua. Aikaa itselleni.
Alkuun kerron kolme asiaa, jotka helpottavat minua, kun fiilis on sama kun ylläolevassa kuvassa
1. Yhdestä tämän hetken trendistä tykkään ihan super paljon. Tämä trendi on podcastit. On niin ihanaa vain maata sängyllä, avata Supla-sovellus ja kuunnella jotain podcastia. Btw mun lemppari podcast-sarjat ovat tällä hetkellä Miisan ja Tomaksen "Parisuhdekriisi" sekä Saran, Mariannan ja Elisan "Yksillä". Suosittelen lämpimästi!!

2. Kun haluan ajatukset yksi…

10 asiaa joista olen onnellinen

Kuva
Heipsun taas! ❤️ Tänään aattelin kirjoitella vähän "chillimmän" postauksen ja kertoa teille 10 asiaa mistä oon onnellinen just nyt :


1. Nyt on LOMA. 
Mulla alkoi siis tänään hiihtoloma. Nyt ollaan autossa menossa viikonlopuksi Helsinkiin poikaystävän perheen ja heidän tuttavaperheen kanssa! Suunnitelmissa Helsingissä on ainakin shoppailla ja (shoppaillashoppaillashoppailla...) & mennä pakohuoneeseen. Toivon, että löytäisin uusia vaatteita ja kivan kevättakin!

2. Tänä vuonna mun kaverit ja minä täytetään 18veeee.
Biletystä, biletystä ja vielä kerran biletystä siis 🍻 Melkeen joka viikonloppu on jonkun kaverin synttäribileet! Tää 18v vuosi tulee olemaan kyllä yhtä juhlaa.3. Mulla on maailman ihanimpia ystäviä.
Varsinkin nyt, kun masennus alkaa hiipumaan, olen niiiiiiiin kiitollinen siitä, että kaverit on vielä mun kanssa ja on ollu tukena koko tän ajan. Oon lähentynyt tosi paljon nyt kavereiden kaa kun oon enemmän oma itteni ja se on ollu ihanaa. Kiitos kaikki te ihanat kun …

Mitä tehdä kun on paha olla, ahdistaa, itkettää?

Kuva
Heipsun taas!❤

Vaikka nyt aurinko ja lämpenevä ilma parantaakin kaikkien jaksamista ja mielialaa☀, silti joskus on paha olla. JOS sulla on paha olla nyt, tiedät jonkun kellä on paha olla, tai muuten vain kiinnostaa lueskella taas mun postaus, niin jatka lukemista!

Uppoudutaan siis aiheeseen... Välillä on paha olla, ahdistaa tai itkettää ja SE ON OKEI. On ok olla hetkittäin surullisena sängyn pohjalle uppoutuneena, MUTTA, kukapa haluaa, että on paha olla? Ei kukaan. Nyt jaan teidän kanssanne, mikä minua auttaa kun voin huonosti.

Silloin kun ahdistaa tai harmittaa, niin ainakin minä unohdan asian helpoiten, kun hommaan itselleni tekemistä. Jos jää yksin kotiin miettimään pitkäksi aikaa, niin mieli voi vain ja ainoastaan huonontua. Jos vain suinkin pystyy, niin kannattaa lähteä pois kotoa, hommata pari kaveria mukaan ja tehdä jotain kivaa yhdessä. Kun teet itsesi kiireiseksi hyvillä asioilla, niin et kerkeä murehtia.

Itselleni parhaaksi keinoksi purkaa pahaa oloa olen todennut avautumis…

Prinsessapäivä

Kuva
Heipsun taas! ❤

Aurinkoista ja ihanaa viikonloppua kaikille! Kiva päästä taas kirjoittamaan!! Edellisen viikon olin super kiireinen wanhojen takia ja tän viikon oon ollut ihan flunssassa :(
Tänään on ensimmäistä päivää jo aika terve olo. 💪

Mutta mennäänpä aiheeseen, eli siis, viime perjantaina oli päivä, jota olin jo ala-asteelta asti odottanut. Minun, kavereideni ja muiden ikäisteni lukiolaisten prinsessapäivä, wanhojen tanssit! Koko wanhojen päivä oli ihana. Vaikka mekon kanssa oli vaikea hengittää, kengät meinasi hiertää ja jalkoja puudutti niin maan perhanasti, niin silti, se päivä oli yksi parhaista päivistä elämässäni.

Herätys soi aamulla kuudelta, tuntui kun olisin nukkunut tunnin (yön päässä olleilla paplari rullilla saattoi ehkä todellakin olla vaikutusta asiaan...😅) Vaikka aamulla väsytti, niin silti päivä lähti hyvin käyntiin. Meikkasin pohjan ja menin kampaajalle 7.30. Kampaajalla kävin Hius- ja kauneushoitola Ruusussa täällä Varkaudessa, jota voin enemmän kun suositell…